Noniin vkl meni ihanasti niinku osasin odottaakki ;) kiipeily oli kyllä mukava kokemus ja aiotaan todellaki mennä uudestaan! Nyt on taas arkeen palattu ja ens vkl oliski muksun 3v bileet eessä. Tämä viikko aikaa jäkkäillä keittiö remppa loppuun, leipomukset kuntoon ja tietenki koti siistiksi.

Mieltä askaruttaviaki hommia kerenny tapahtua, eli siis oon jo useampi kk sitten huomannu vasemmassa kainalossa/rinnassa patin mutten oo uskaltanu ottaa askelia suuntaan tai toiseen. oon tietenki tarkkaillu ettei se kasva tai muutenkaan mee kipeäksi tai mitään. Noh tänään otin itteäni niskasta kii ja soitin eka tonne pääsairaalaan josta neuvottiin soittaan tähän omaan "tiimiin". aikaa nyt odotellessa ja yllättävää oli huomata että otettiin tosissaan ja hoitajakin piti aikaa huhtikuulle liian myöhäisenä... Nyt vaan sitte voi toivoa että turhaa pelkään ja mietin... hankala tosin olla miettimättäkään... eiköhän tämäki selviä aikanaan ja tietenkään ressaaminen ainakaan auta ja paranna asiaa..

Perjantaina tullee äiskä, miehensä kans kylään ja hellulle tuliki sitte la ja su ea1 ja ea2 koulutus että se ei pikkumiehen synttäreillä voi olla mukana ku vasta iltasella. sunnuntaina olis salikortin osto ja saaki lähteä sillon heti jo huhkimaan, jossei hellu voi olla muksun kans niin äiskä onneks lähtee meiltä vasta maanantaina suoraan työreissulle helsinkiin... Maanantaina pääseeki heti uudestaan ku pikkumies alottaa iltapäivä kerhon ma ja ke päivisin :)

Mutta tjooh eikhän siinä ollu taas tälle kertaa, melko sekasin pää ettei yhdestä asiasta saa aikaan mitään ja ajatus hyppii vaan... toivotta´vasti positiivisempaa mieltä loppuviikolle :)